Om Hallingwobblern

Jeg heter Martin Løvstuen, er fra Hol i Hallingdal, 32 år gammel og har vært en lidenskapelig fisker i hele mitt liv.

Interessen for ulikt fiskeutstyr og da spesielt wobblere har vært der hele tiden, men det var først på vinteren 2015 at jeg satt meg ned for å lage mine egne. Den påfølgende sommeren og høsten ble brukt til testing av ulike prototyper og etter hvert hadde jeg en modell som jeg var fornøyd med. Disse ble testet under stamfisket høsten 2015 med svært godt resultat og derfra utviklet ting seg fort videre.

Jeg bestemte meg for å starte produksjon i litt større skala og i starten av 2016 opprettet jeg Facebook gruppen Halling Wobblern, samtidig som jeg startet opp med produksjon.

Denne FB gruppen fikk raskt mange følgere og interessen var voldsom. Alt jeg produserte ble raskt solgt og wobblere ble sendt utover hele landet. Når sesongen 2016 var i gang kom det mange tilbakemeldinger i form av fangstbilder av laks, sjøørret og ørret, noe som igjen gjorde at interessen økte ytterligere.

Jeg er svært takknemlig for alle som har valgt å bruke Halling wobbleren og gitt tilbakemeldinger i form av å poste fangstbilder på siden min. Uten dere hadde dette aldri blitt noe mer enn en liten hobby for eget fiske!

Salg av wobblere

Alt av wobblersalg foregår inne på FB gruppen Halling wobblern og jeg tar ikke imot forhåndsbestillinger.

Hver høst og vinter vil det bli produsert opp et godt utvalg av wobblere som legges ut for salg på senvinteren/våren.

Prisen for en standard wobbler vil være 375kr.

Det vil også bli laget et lite utvalg av Deep Diver (DD) og folierte wobblere som vil bli auksjonert bort.

Alle wobblerne leveres med kvalitetskroker fra Mustad av typen TR78NP-BN. Det er også mulighet for å kjøpe ekstra kroker hvis dette er ønskelig.